Direktlänk till inlägg 18 augusti 2007

Biljett - SMS

Av P - 18 augusti 2007 07:33

Här i stan har de börjat med att man kan köpa sin bussbiljett med att smsa ett nummer till bussbolaget. Jättebra, då både jag och busschauffören slipper kontanter, det är dessutom 10 kronor billigare att köpa biljett på detta vis. Tydligen har någon kopierat dessa sms vilket innebär att resan blir gratis.

Nåväl efter en insändare i UNT där en tjej berättar att hon och hennes pojkvän blivit misstrodda angående dessa smsbiljetter, chauffören påstod att hon hade kopierat biljetten av sin pojkvän och förde ett himlans liv i bussen och tjejen kände sig kränkt, tacka för det!

Så nu har de tagit hårdare tag när de gäller att kolla smsbiljetterna, de tillomed håller i mobiltelefonen för att granska att det är rätt siffror mm. Huuuu, jag vill inte att folk jag inte känner ska ta i min mobil då jag har den nära örat och munnen. Ska jag behöva köpa handsprit på apoteket och "sprita av" den? Skulle nog inte tro att det funkar. En gång var det en chaufför som var tvungen att byta glasögon (!) för att se min elektroniska biljett. Jag övervägde starkt att inte åka med den bussen, men skulle jag har väntat på den andra så hade jag kommit 30 minuter försent till jobbet.

Ps. Har glasögon själv.... 

 
 
Ingen bild

solen

18 augusti 2007 08:12

Vänta du en 10 år till *s*
Numera kan jag inte se vad som står på mobildisplayen om jag kör bil. Ögonen vägrar av åldersynthet att se dom obehagligt små bokstäverna på displayen. Själv vägrar jag läsglasögon, det vore ju ett erkännande att jag blivit gammal.

 
Ingen bild

Tänker lite

18 augusti 2007 10:04

Hmm.. nja. Du behöver inte vara orolig! Bara för att man har svårt att se på nära håll så betyder det inte att man är halvblind. Det finns en rad olika synfel..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av P - 23 maj 2009 04:09

Det var ett tag sen jag bloggade...Här händer mycket och ibland inget. Vi har haft kalas för lilla E och det avlöpte utan problem. Ballonger,tårta och en MASSA fina presenter. Hon blev dock superblyg när vi sjöng för henne så hon borrade in sitt ansi...

Av P - 13 maj 2009 19:54

Älskade lilla E blir 1 år idag ! Hurra Hurra! Jag tycker verkligen hon har vuxit till sig på 1 år! Gosebebisen min! ...

Av P - 12 maj 2009 08:59

I morgon är det en speciell dag och jag har svårt att sätta på pränt vad jag känner. Jag skrattar och gråter omvartannat och det är bara glädje och enormt mycket kärlek!   Tänk om man visste denna dag vad som skulle hända nästa dag. ...

Av P - 8 maj 2009 04:16

Morsdags erbjudande på utvalda smycken 6/5-6/6-2009 www.annorlundasmycken.se ...

Av P - 8 maj 2009 04:05

Här har man haft ont i munnen i onödan! När kära fästmannen kom hem så fick jag ett dunderpiller - inge mer ont och nu vet jag vad jag ska ta för piller....Natten har varit smärtfri och det tackar jag för....

Ovido - Quiz & Flashcards