Alla inlägg under mars 2007

Av P - 3 mars 2007 07:01

I natt drömde jag att jag var med barn.Det tog inte lång tid innan jag födde bejbin på busshållplatsen.En illgrön alien bebis med stora svarta ögon.Och jag lovade att älska den för alltid.Denna är dock rosa.....

Av P - 2 mars 2007 10:10

Känner mig som en pestsmittad, förkyld och allt.Nu har jag suttit barrikerad i lägenheten sen i onsdags, det är inte roligt. Vem vill leka med en 32åring när näsan rinner och det kommer upp mystiska saker från halsen? Inte jag iallafall.Hoppas jag är kry imorgon när jag ska på fest hos Anna imorron.

Av P - 2 mars 2007 07:23

Sitter och läser lite nättidningar och Aftonbladet skriver om en högstadieskola utanför Umeå där Hitlerhälsningen är en del av vardagen.Rasistiska tillmälen, nazistiskt klotter och Hitlerhälsningar hör till vardagen på skolan.Västerbottenskuriren skriver bland annat detta- Stämningen här är dålig. Nazisterna breder ut sig. De ritar hakkors på väggar, "heilar" i korridorer, skriker negerhora och en massa andra dumheter. Det här har hållit på ända sedan vi gick i åttan. Vi har klagat hos rektorn men inget har hänt, säger en elev i årskurs 9.Har eleverna sovit på SO lektionerna eller har läraren hoppat över detta kapitel i boken? Man undrar ju varför det har blivit så här? Men jag tror inte att denna skola är unik när det gäller detta, situationen har bara blivit ohållbar.

Av P - 1 mars 2007 09:22

Huu, jag har blivit sjuk...., det känns inte bra att bli sjuk när man börjar ett nytt jobb.Men det är ingen fara, då jag börjar arbeta på riktigt nästa vecka, så de sa att jag skulle vara hemma och krya på mig till måndag.Jag har trots allt klarat mig bra under terminen och inte varit sjuk en endaste dag, men det är sååå typiskt.

Ovido - Quiz & Flashcards