Alla inlägg den 6 juni 2007

Av P - 6 juni 2007 05:01

Fick en mycket trevlig överraskning när jag var in en sväng på mitt bankkonto nu i morse.Skatteåterbäringen hade kommit! Minns när man fick den lagom till julklapparna, men nu är den här.


Nu är trädet uppe, tack svärfar Sture! Det var på tiden att den kom upp, jag ska ta en bild sen. Sen har vi köpt sängram och nattduksbord, äntligen! Det brukar alltid hända saker när de är här.Vi har även fått upp tavellisten så nu är mitt och Js diplom uppe. Nya kuddfodral och pläd i rosa har det också blivit.Sen lite annat..listan kan göras lång.

Idag är jag ledig , så då är det tvätt på morgontimmarna sen vet jag inte vad vi ska göra.Svärfar åker hem idag och svärmor och svägerskan stannar till fredag då de flyger till Skåne. Kanske tar vi en tur till Gränby och kollar läget..jag hade behövt en klänning till skolavslutningen, min första som lärare! Känns lite nervöst och pirrigt och vemodigt såklart men jag tror jag fixar det. Men jag hade viljat träffa mina kompisar idag också såklart!

Igår kväll satt jag med pappersarbete, eleverna har fått välja vem de vill sitta brevid i klassrummet och i matsalen och det är inte lätt minsann, men alla kan inte bli nöjda.

Oj så mycket jag hade att skriva idag då.


Ovido - Quiz & Flashcards