Alla inlägg den 24 januari 2008

Av P - 24 januari 2008 12:53

Nu har jag varit hos läkaren och det var g r a t i s, tänka sig. Hon tittade på händer och fötter och skrev ut tavegyl och fet salva och jag hann inte ställa mina frågor som jag skulle utan hon malde på om salvan och att det var svårt att fixa recept på datorn. Men herrajomala vi lever ju på 2000-talet ! Nu är det bara att smörja på.

Av P - 24 januari 2008 04:39

När jag var liten och sjuk så hade jag en mormor som kunde vara hemma med mig eller hemma hos oss inne i stan när mamma och styvfar arbetade. Min mormor förvärvsarbetade inte utan arbetade i hemmet och hade därmed inga exakta arbetstider vilket gjorde att hon var tillgänglig som barnvakt, i vått och torrt. Nuförtiden kanske man inte bor på samma ort och föräldrarna förvärvsarbetar och har andra intressen utanför hemmet vilket gör att de inte är tillgängliga som barnvakt på samma sätt som förut.

Vad jag vill komma fram till är att det är viktigt med ett större kontaktnät av vänner och bekanta nuförtiden och att man inte är ”beroende/bunden” av närmsta släkten på samma sätt idag.

”Det är tur att Lilleman och jag tycker om varandra”.


Påminn mig att ALDRIG mer skriva "Att göra idag listor", för det hände inte så mycket härhemma igår, skyller på att jag ännu är lite förkyld * host, host* och att latmasken bet mig i benet när jag vilade på soffan.


Idag är det läkartid dags, ska visa upp mina kliande och flagande händer och fötter sen har jag skrivit några frågor som jag vill ha svar på. Jag hoppas det är en läkare specialiserad på gravida kvinnor som jag kommer att träffa och inte en som är inriktad på öron/näsa/hals (håll tummarna) Sen ska jag traska hem till Anna och vara barnvakt till snoriga (men söta) Lilleman.

Ps. Finns det inget roligare namn än barnvakt ?

Ovido - Quiz & Flashcards