Alla inlägg den 16 september 2008

Av P - 16 september 2008 11:48

Förra veckan fick vi nya gräsmatta på innergården, det grävdes och donades och det var säkert inte billigt, men fint blev det. Idag fick alla hyresgäster ett papper i brevlådan:

Gräsmattan måste få växa till sig... Vi måste säga till att ungdomarna att de inte får spela fotboll på den bla bla bla...........

Fan vad det ska klagas och gnällas i detta bostadsområde! Är det inte det ena så är det det andra.

Ungdomarna/barnen kanske inte vet att man INTE får beträda gräsmattan innan den har grott in sig..Vems fel är det då? Jo, ,föräldrarna som inte berättar för sina barn att att den måste gro in sig bla bla bla......

Tycker att det klankas allt för mycket på barnen i detta område och det ska jag berätta på bomötet som passande är i morgon kväll. Observera att detta inte är första gången det gnälls på barnen.., ,de framtida hyresgästerna kanske?

Av P - 16 september 2008 06:11

Igår var jag barnvakt åt lillleman. Stod i köket och skulle laga mat, E låg på golvet och tittade på och lilleman lekte och stojade. Då hörde vi ett knäpp, sen började det lukta bränt plast. Gick in i vardagsrummet och det var rökfyllt, TV hade brunnit, jäklar vad jag blev rädd, drog ut alla kontakter och ingen fick gå till vardagsrummet. Skakade i hela kroppen och gjorde bedömmningen att vi inte behövde utrymma lägenheten.

Tänk om vi hade suttit och tittat på TV?

(Ps. Detta hände inte hemma hos oss )

Ovido - Quiz & Flashcards