Alla inlägg den 10 juli 2007

Av P - 10 juli 2007 11:52

Idag ska jag lyssna på min gamla lärare från Historiska Institutionen vid Uppsala Universitet. Vilka föreläsningar och vilka seminarium hon höll! Ena dagen klädd i svart fodral och blodröda läppar och andra dagen klädd i italiensk fotbollströja och röda converse.

Kan du inte lyssna kl 13.05 idag på Sveriges Radio så kika in på P1 arkiv.

Namn: Åsa Linderborg

Titel: historiker, kulturskribent, författare.
Ålder: 39
Uppväxt i Västerås, bosatt i Uppsala.
Debuterar som sommarpratare.

Aktuell med den självbiografiska och kritikerrosade romanen ”Mig äger ingen” om sin uppväxt, sin far och om klasstillhörighet. Kulturskribent på Aftonbladet. Disputerade med avhandlingen ”Socialdemokraterna skriver historia” 2001. 

– Mitt program ska handla om sex män som jag älskar och en man jag inte gillar alls. Och så ska jag ska försöka uppvigla lyssnarna till ett och annat intellektuellt attentat mot samhällsorättvisorna. Jag ska spela David Bowie och Cornelis.

Av P - 10 juli 2007 04:29

mycket bättre, därav den arla timmen... Idag är jag ledig från jobbet men jag har ändå lite ont i halsen men det känns skönt med lite kaffe för att bedöva halsen. Igår låg jag i sängen hela dagen och sov och läste vartannat, så nu är alla böcker utlästa. Jag gillar verkligen inte att vara sjuk, det blir ingenting gjort! Sen ska vi till Norrland på fredag och jag måste hinna tvätta och packa..måste boka tid till imorron....

**panik, stress**. Men det löser sig..i värsta fall så har de tvättmaskin i Norrland också.

Uppdatering: Vi åker på torsdag kväll, så nu blir det att tvätta i morronbitti.

Ovido - Quiz & Flashcards