Alla inlägg under januari 2008

Av P - 15 januari 2008 04:40

Nu kan jag inte hålla mig längre.... Igår var jag och J på ultraljud..en makalös upplevelse 26/10-07

v 8+2. Endast 16,1 mm. "ostbågen"

14/1-08

v 20. Ca 15,2 cm. Så den har vuxit bra i magen.


Köpte en massa bilder och pengarna går till forskning, vilket är mycket bra.


Av P - 14 januari 2008 03:41

I lördags var vi på barndop och det var fint och jättetrevligt. Smörgåstårtan och den rosa tårtan var supergod.Vi fick låna bilen av JW (tack JW !), för våran är trasig igen. Annars har det varit en skön helg med vila, städ och tvätt. Och nu börjar en ny vecka med massor av saker som ska göras och firas....

Ha en bra måndag!

Av P - 11 januari 2008 06:17

Nu har jag rensat klädlådor, garderober och kastat en massa lakan och handdukar men det är ännu knökfullt im garderoben. Kanske jag måste göra en ny rensning. Igår vikarierade jag som gympalärare och det gick bra, ska göra detsamma idag. Jag hann också vara barnvakt åt lilleman och jag ska dit idag också.

Vi ska på dop på lördag, presenten är fixad men vad ska jag ha på mig? Ett ständigt problem just nu, man kan ju inte gå i mysbyxor och randig tröja som är min uniform just nu. Men jag har min bruna manchesterklänning och svarta tajts..så får det bli. Jag har vuxit ur mina kläder och allt sitter för taskigt just nu. Som en stoppad korv eller nåt.

Av P - 7 januari 2008 17:51

I mitt försök att inte ömsa skinn så testade jag något nytt sen vill jag hålla mina omläggningskunskaper levade. Sagt och gjort fram med idominsalvan, dyra omläggningsplåster och vit tejp/plåster. Tjockt lager salva sen på med omläggningsplåstret för att till sist tejpa fast allt. Detta resulterade i:

1. En obrukbar vänsterhand i 2 timmar.

2. En kladdig vänsterhand.

3. En kladdig vänsterhand som nu kliar.

Jag ger upp! Händerna får väl ruttna bort om jag inte har kliat sönder dem tills i morgon, det blir en uppföljning på detta.

Huskurer mottages varmt!

Av P - 7 januari 2008 04:45

Nu är hselgerna över och det känns som att 2008 startar idag. Lärarna börjar jobba och det är vardag igen med alla dess bestyr. Känns lite skrämmande att inte veta om man får arbete eller inte och vad detta år ska erbjuda. Säkert en massa överraskningar, glädje och skratt. Spännande är det iallafall.

Nu har jag inte knottror på handflatorna utan jag är skinnflådd!, som att jag ömsar skinn just nu. Ganska roligt när man tänker på det, nytt år och nytt skinn, allas dröm...verkligen.

Av P - 3 januari 2008 14:58

Idag fick jag två paket med pärlor och tillbehör, så nu ska det pärlas!

Av P - 3 januari 2008 04:46

är det somvanligt, det händer inte så mycket. Jag vilar och tar det lungt och J jobbar på. Inget jobb i sikte men jag har fått två pass iallafall..som gympalärare. Det ska bli en rolig syn, måste plugga på innebandyregler bara. Det var ju ett tag sen jag spelade innebandy och jag tänker inte svänga klubban denna gång bara hålla reda på regler, dela lag och stå med visselpipan i munnen. Fast det är svårt att dela lag när man inte känner eleverna.

Sen har jag sökt två tjänster som räcker till sommarlovets början, hoppas jag får komma på intervju. Håll alla tummar och tår!

Av P - 2 januari 2008 04:22

Jag tror 2008 kommer att bli ett bra år med många överraskningar.

Ovido - Quiz & Flashcards