Alla inlägg under juli 2008

Av P - 12 juli 2008 21:37

Idag åkte vi och köpte byrån till hallen (äntligen !) så imorgon ska världens bästa fästman skruva ihop den. Sen är det bara städning och tygtavlan (lull-lull) som ska fixas. Jag måste städa sovrummet också, vi har nämligen fått stora husdjur under sängen. Kan inte fatta att det kan bli så dammigt i ett rum man knappt är i  förutom sover såklart.


Av P - 8 juli 2008 07:50

Ibland säger en bild mer.......

Av P - 7 juli 2008 04:35

Nu är kistan klar! Känns skönt att få den målad efter att jag har gått i flera år och irriterat mig över den hemska furukolossen. Nu är det bara resten av hallen som ska "piffas" upp.

Före:

Efter:


Av P - 5 juli 2008 21:19

Det blev ingen IKEA resa idag men väl en promenad ner på stan och käka lunch samt titta i lite affärer. Jag köpte penslar och tog tag i projektet målakistan när vi kom hem.Resultatet blev jättebra och jag är nöjd. Visar resultatet när jag har plockat undan målargrejorna och städat.


Av P - 5 juli 2008 05:26

Nu är det riktigt sommarväder här, känns underbart att få gå med kjol och linne och visa upp sina vita kroppsdelar. Lite bisarrt då vi förra veckan hade varma kläder och att lillans mormor fick köpa en flecceoverall  (ja, Lindex kan ha varma kläder på lager i juni/juli). Idag ska jag prompt till IKEA och köpa en byrå till hallen, Malm.Lilla E ska få en egen att ha sina kläder och saker i.

Kistan ska målas klart i helgen, så jag får inte glömma att köpa en pensel. Sitter och klurar på tyget till tavlan, ska kolla på IKEA, annars får jag vänta tills mor kommer ner, hon har bra smak.

Av P - 3 juli 2008 19:29

Mitt målande är lagt åt sidan, likaså bloggandet när man har en sju veckors bebis som vill ha mat och kärlek av sin mamma. Idag gick vi på promenad till COOP för att köpa en pensel för att kuna måla de små detaljerna på kistan..men icke att det fanns någon pensel, så nu måste jag antingen bege mig till stan imorgon eller vänta tills på lördag då vi ska ut på shoppigtur.Blir nog att vänta tills på lördag då jag ska till ett av mina gamla jobb och fredagsfika med elever och fritidspersonal.

Lillan äter som en häst just nu och vill helst INTE sova alls....

Av P - 1 juli 2008 18:20

Nu har kistan fått sig en omgång färg, ska måla på ett lager i morgon också. Känns som att det börjar hända något med hallen..Funderar på att hänga upp ett tyg i slutet av "korridorshallen" (betongvägg tyvärr) som en fondvägg. Fast denna gång ska det inte ta ett halvår innan jag får upp det ( har trädet i minne).

Ser ni påskhäxan som vill vara med på bild?

Av P - 1 juli 2008 16:20

Nu väger lillan lite över 4000g, hon har vuxit jättemycket min söta goa bebis!

Ovido - Quiz & Flashcards