Alla inlägg under juli 2008

Av P - 25 juli 2008 15:55

Ångrar mig djupt att jag inte tog med mina pärlor och tänger..för nu kliar det i pysselnerven och jag har en massa ideér vad jag vill göra. Känns inte så upphetsande att köpa nya tänger och basmaterial..fast man kanske skulle be blomvaktaren skicka sakerna..Ska tänka på saken....

Av P - 25 juli 2008 09:33

Det blir inte så många och långa inlägg just nu. Dagarna ser inte så olika ut, det är fika, barnvagnspromenad, vila och fika som gäller. Igår var vi hos mor en sväng och fikade (javisst!) och lillans kusin var där med brorsans sambo.Vi tog en tur till byns loppis/antikbod och jag fyndade lite saker, jag får nog ta med stora börsen nästa gång.J och styvfar provade att fiska i bäcken och de fick napp, små fiskar som kastades tillbaka tyvärr.

Börjar få hemlängtan som alltid när jag är borta, tycker att vädret borde vara bättre och att man borde minsann äta mer mjukglass!

Av P - 23 juli 2008 04:36

Allt gick bra hos mor förutom att lillan var vaken och i full gång kl 20.00 till kl 04.15.Jag höll på att svimma av trötthet, de sista fyra timmarna så låg hon och viftade bredvid mig i sängen, tur nog grät hon inte. Nu är vi tillbaka i svärföräldrarnas hus och hon har sovit som en prinsessa i natt, det är bara jag som är morgonpigg såklart!

Regnet bara öser ner och det blåser ute, trist sommarväder!

Av P - 21 juli 2008 09:51

Här vräker regnet ner och det är kallt.Blir nog inge sola eller bada idag skulle jag tro.Jag och lillan ska bli skjutsade till mammas sommarstuga några mil härifrån, vi ska sova en natt där och bara mysa inomhus.

Av P - 19 juli 2008 07:40

Nu är vi norrland igen på semester.Resan upp med flyg gick galant, lillan sov hela tiden. Vi har ätit gott och varit på marknaden igår. Vädret är bra, inte så varmt..men det regnar inte iallafall. Idag ska vi gå en till sväng på marknaden och kika..har spanat in en köksmatta.

Myggen är som galna i mig, så det har har varit klia klia.....

Av P - 15 juli 2008 22:59

Bebis har ont i magen på kvällarna och det är inte så roligt.Hon har dessutom varit jättetrött nu på kvällen så hon har inte kommit till ro för att sova. Masserade magen, vyssade och gav minifom - inget resultat.

Öppnade balkongdörren, lindade in henne i ett lakan och satte henne i bilbarnstolen brevid mig i soffan och vyssade henne och gissa vad som hände? Jo, ett stort leende och sen somnade hon på 5 minuter! Fast jag har dåligt samvete, att jag låter min dotter sova i bilbarnstolen fast vi inte åker bil. Men snart ska jag också gå och sova och då får hon minsann sova bredvid mig i sängen.


Av P - 15 juli 2008 09:01

Man blir inte lite stressad när man läser andras bloggar om inredning och ser deras vackra hem, perfekta och städade. Jag brukar tänka att det är säkert stylat innan fotografering, färska blommor och stärkta kökshandukar, hur ofta har man tid till att stärka sina haddukar?. Jag är tacksam om det inte är dammigt och att man inte vadar i smutstvätt. Visst, jag vill också ha det mysigt hemma, färska frukter i en skål, doftljus och inte en dammduss i sikte. Jag vill ha tavlor på väggarna och en stringhylla i vardagsrummet skulle inte vara helt fel. Jag vill att alla sladdar i datarummet skulle försvinna och att monsterhögtalarna i vardagsrummet skulle försvinna puts väck. Var finns det förresten snygga högtalare och helst i vitt?

När jag kommer hem från "semestern" så ska sladdarna fixas i ordning och tavlor ska upp på väggen sådeså....


Av P - 13 juli 2008 09:47

Idag blir lillan 2 månader ! Tänk att tiden bara rusar iväg.....

Ovido - Quiz & Flashcards