Alla inlägg den 12 mars 2008

Av P - 12 mars 2008 20:21

Sådärja, då har man kopierat en massa till nästkommande vikarie och gjort planering för torsdag och fredag och jag lade in en timme extra på timrapporten, det tyckte de att jag skulle göra.

"Mobiltelefonproblemet" löste jag genom att jag tog ett snack med rektor och rektor kom till klassrummet och var inte så glad på eleverna. Känns skönt att man har stöd när det krisar sig. Resten av lektionen var det INGA telefoner framme. Tänk att de inte kan lyssna på en vikarie  och att de nästan skiter på sig så fort rektor visar sig.

Ibland önskar jag att mina elever kunde skita på sig när jag blir arg.

Av P - 12 mars 2008 05:20

Jag tog saken i egna händer och planerade själv, kopierade och fixade fram från böcker mm. Så nu har jag en bra planering för alla dagens lektioner, det är min sista dag på skolan idag så jag har skrivit ner i en bok vad som har gjorts för framtida vikarierer och så ser ordinarie lärare vad jag iallafall har pysslat med. Sen löste det sig igår fast det var "kaos", det är bra att man är kreativ.

Sen det här med de jäkla mobiltelefonerna på lektionerna, trots att jag sa till så nog kom de fram igen. Men jag orkar inte ta den striden, det får mentorerna göra. Vill de slösa bort sin tid så varsågod för mig, det är ju deras betyg.

Ovido - Quiz & Flashcards