Alla inlägg den 7 maj 2008

Av P - 7 maj 2008 16:38

Fick visst lite "panik", så nu tvättar jag kläder och lakan till bebisen. Måste köpa strumpor och en mössa imorgon tror jag.

Av P - 7 maj 2008 15:35

Det är farligt att gå till barnmorskan nuförtiden, man får nämligen uppgifter som ska göras och tider som ska passas.

Imorgon ska jag på specialistmottagningen på sjukhuset, de ska försöka klura ut hur bebisen ligger och eventuellt vända den om det behövs.

Jag tror jag packar väskan ikväll så att den är klar ifall att....

Och på fredag är det bäckenröntgen som gäller.

Av P - 7 maj 2008 04:52

Nu har jag lagt ut nya smycken på hemsidan.

Välkommen in och kika på Annorlunda Smycken!

Av P - 7 maj 2008 04:40

I måndags var det sista föräldrakursen och vi pratade om vad som händer när barnet är fött. Prover som tas, sprutor de får och om amning. Jag hade vissa föreställningar om hur amning går till och det var helt fel. Barnmorskorna visade på en enorm tutte i tyg hur bebisen ska suga och det kan vara bra att veta så att det blir rätt. Jag borde ju veta hur det går till då jag intresserad har tittat på mina kompisar när de har ammat sina barn. Men det är ju en hel vetenskap tycker jag.

Efter kursen hade jag styrt upp att vi skulle äta lunch ihop och det var trevligt att prata utanför vårdcentralens väggar. Vi pratade om allt annat än bebisar (?!) , men lite bebissnack blev det ändå och när vi skildes åt så lovade vi att höras av snart för att fika och shoppa bebiskläder.


Jag vill att bebisen ska komma snart då jag har sammandragningar som heter duga och det är inte roligt att ha ont hela tiden. Magen är inte längre rund och fin utan den lutar åt ett håll och är stenhård, än så länge kickar ”spöket/zlatan” lite då och då.

Idag är det barnmorskebesök som gäller.

Ovido - Quiz & Flashcards