Alla inlägg under mars 2008

Av P - 7 mars 2008 17:11

Lite städning innan helgen och då åker dammsugaren fram, förra fredagen fick jag ju hjälp av Anna, tack i efterskott.

Dammsuger i hallen och vad händer? Jo, en blomkruka åker i golvet (den skulle slängas) och visst vad bra att det händer när jag ändå städar så jag slipper ta fram allt igen. Suger upp jord och vad händer? Påsen är/blir full och vi har inga nya påsar hemma, pust...., vi som alltid brukar ha dammsugarpåsar hemma. Ner på golvet och plocka jord med plasthandskar, fram med moppen och det blir bara värre! Så jag får plocka jord med blött toapapper istället.

Nu måste jag vila på soffan innan J kommer hem och vi ska på kalajs hos JW, det vankas tydligen smörgåstårta, mums.

Av P - 7 mars 2008 10:43

Nu sitter jag och knåpar med lite smycken och jag hoppas jag kan lägga in lite nytt efter helgen.

I morgon kommer Marie/Sirlig hit och har pärlpysseldate med mig. Hon ska sova över till söndag och det ska bli jätteroligt !

Av P - 6 mars 2008 13:53

Igår såg jag jättefina snödroppar på marken, imorse var det snö och nu skiner solen och det är varmt ute. När ska vädret bestämma sig? Har förmig att mars är en klurig månad när det gäller väder.

Nu har jag jobb fram till skärtorsdagen, känns bra när det får klirra i i börsen i slutet av april. Känner på mig att pengarna kommer rusa iväg just nu. Jobba, jobba........

Av P - 5 mars 2008 06:40

Undra om "spöket" ska bli den nya Zlatan som den kickar och för liv i magen. Och det känns som vi har olika dygnsrytmer (redan), när jag vill sova då vaknar "spöket" och igår la bebis in värsta kicken så jag fick ont i magen, kände någonting hårt, en hand, en fot eller kanske huvudet. Det är underbart att det är en bebis därinne men ibland vill man bara sova utan nattliga wcbesök och svettningar så att täcket och allt i sängen blir fuktigt och blött.

Av P - 4 mars 2008 17:23

Igår var jag hur hurtig som helst, rensade gammalt skrot, lagade köttsoppa och gjorde smulpaj med äpplen.Och vad har jag gjort idag? Ingenting, råkade somna på soffan och vaknade kl 16 och då gick jag jag in i duschen. Men nu är jag nyduschad och mätt efter en stor skål köttsoppa och fyra hårdbrödsmörgåsar, kunde inte vänta på J när magen kurrar.

Ena dagen pigg som en mört och nästa dag trött som bäver.

Av P - 4 mars 2008 09:07

Nu funkar telefonen, så himla skönt. Nu kan jag börja "telefonterra" folk igen!

Av P - 3 mars 2008 10:05

Glad i hågen skulle vi köpa ett nytt tyg att sätta ovanför matbordet men när vi vecklade ut det så ligger mönstret åt fel håll (!), aj aj, så nu får jag tänka om helt. Så det blir inget stort tyginköp nu utan nya dukar i limegrönt ska inhandlas innan påsk iallafall.

Jag har dock hittat ett tyg på Åhlens att hänga vid spjälsängen.

Tyget liknar Josef Franks alster, färg,färg......

Av P - 3 mars 2008 06:29

Igår var jag och J och tittade lite snabbt på Babylands barnvagnar och det är ju en hel vetenskap det där med att köpa vagn.

Det är olika saker man ska bestämma,märke, chassi, färg mm. Men det blir nog en svart Brio Combi med hårdlift och compact chassi.


Ovido - Quiz & Flashcards