Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av P - 2 augusti 2008 13:48

Tänk så mycket saker jag har släpat med mig till norrland och nu måste allt packas ner. Jag tog med mig 5 (!?) par skor och en himla massa kläder (har inte ens använt hälften) Sen har jag tre väskor - skötväska, stor resväska samt en weekendbag plussa på en barnvagn och bilbarnstol på det så får man en himla massa packning.

Jag och lilla E åker till min mamma och styvfar idag och flyger hem på måndag eftermiddag/kväll. Det ska bli otroligt skönt att komma hem till eget bo - men också lite tråkigt då J inte kommer hem på ca 1-2 veckor (fiskeresa).Vi får roa oss på egen hand sen är det lite saker som måste göras bla tvätta kuddar och täcken sen ska jag ta itu med kylskåpet (som skulle ha städats innan lillans ankomst) och sist men inte minst ringa lite kompisar och bjuda på fika.

Mamma och styvfar ska bila ner till min bror så vi får väl hänga där också.

Imorgon är det Nolia i Piteå som hägrar...........

Vi ses om några dagar!

Av P - 2 augusti 2008 06:06

Av en slump träffade jag på en gammal kompis i Luleå igår.Jag har inte träffat henne på evigheter och än mindre pratat med henne på ett bra tag . Vi lovade iallafall att vi ska höras lite oftare - slå en signal eller maila.Jag fick också träffa hennes man som hon gifte sig med förra sommaren, så engelska fick pratas litegrann.

Tänk att Sverige är så litet och att Norrland också är det, att man kan stöta ihop med någon man inte sett på flera år bara så där. 

Ovido - Quiz & Flashcards