Alla inlägg under februari 2008

Av P - 19 februari 2008 18:27

Idag träffade jag min gamla kursare Malin för en god lunch på stan. Vi pratade om jobb såklart, då vi har samma yrke sen sprang vi i affärer tills mina ben inte orkade.

Det var jättekul att träffa dig Malin, och jag hoppas vi ses snart igen!

Letade febrilt efter en rosa kofta, men hittade ingen, vill ju att den ska täcka och värma magen. Men jag sneglade på en svart poncho med söt rosett (som jag har provat tidigare) och jag ska nog införskaffa den..om lönen ger utrymme för shopping.Sen tittade vi på bebiskläder såklart och jag skulle kunna shoppa mig fattig på dessa små söta kläder. Hittade också ett tyg på Åhlens som skulle passa bra ovanför matbordet och det kostar 125 kr/m, så det blir att avvakta.

Varför hittar man alltid fina/bra/nödvändiga saker när man inte har råd?


Av P - 19 februari 2008 08:45

Just nu har jag jättedåligt självförtroende när det gäller att söka jobb. Vem vill anställa mig till terminens slut när jag inte ens vet om jag hinner arbeta till skolavslutningen?

Känns också lite "löjligt" att sitta på intervju med magen i vädret och inte låtsas som ingenting. Visst..det är underbart att vi ska ha barn och jag längtar så mycket att "spöket" ska komma. Men handen på hjärtat..det hade varit bra med en fast anställning innan leverans. Men man kan inte vänta på att saker ska hända. Ekonomin skulle ha varit bättre, men vi lider ingen nöd precis. Känns bara lite tråkigt att inte ha ett riktigt jobb.

Av P - 17 februari 2008 21:07

Idag har jag ätit middag hos Erik och Karin, wok med ris *mums* och till efterätt bjöd Hansson och Camilla på en ginospecialare med glass. Sedan fick vi se en massa fina bilder från E och Ks resa i Sydafrika.Bland annat en massa fina djur och naturbilder.

Vi fick också se filmer när de hoppade bungyjump (jag ångrar mig..jag skulle inte våga hoppa), häftigt!

Imorgon är det vardag igen och skolorna har sportlov här i stan så det lär inte bli något lärarjobb denna vecka, tråkigt men sant.

J har nu installerat sig i lägenheten och ska börja arbeta imorgon (*Lycka till älskling*) och det känns väldigt långt till den 1/3 då han kommer hem igen.

Av P - 17 februari 2008 11:10

Det är tråkigt att vara ensam, tiden går så sakta när man är själv.

Av P - 15 februari 2008 18:25

Jo tjenare att våren är på ingång..det har varit snöstorm här i eftermiddag, så det är vitt på marken igen. Undra hur länge det får vara så.

Eftermiddagsfikat med Anna och lilleman på konditoriet här i närheten, det var trevligt och gott, trots att räkmackan var slut *grr, morr*.

Sitter och knåpar (och svär litegrann) med en designutmaning som Sirlig/Marie har skickat till mig.Jisses så svårt!, men det är en utmaning !

Nu är det helg och jag saknar såklart J......

Av P - 14 februari 2008 15:26

Tur att mitt barn inte ska gå på denna förskola.

Förbjuda randigt!? Var är världen på väg?

Av P - 14 februari 2008 15:15

Nu har J åkt för att arbeta 2 veckor..känns väldigt konstigt att han har åkt, och jag måste erkänna att jag grät en skvätt i morse när han tog taxin till Arlanda.

Det är tråkigt att vara ensam, äta ensam och titta på tv ensam och sova ensama. Så vill ni ha trevligt middagssällskap eller bara glo tv och äta en massa godis, ring mig.

Av P - 13 februari 2008 15:26

Det känns som vår ute idag, nu är det bara fåglarnas kvitter som saknas. Jag har gått på halvfart härhemma idag och den oroliga nattsömnen har gjort att jag är seg och trött. Men jag har rensat kläder, kastat två tröjor och plockat ihop mer till mamma som hon ska få när vi ses.

Jag är jättesugen på att köpa nya vårkläder och nya skor och en snygg väska (!) därtill. Men alla mammakläder som jag har sett är hur fula som helst..säger bara ett ord, t ä l t. Måste hitta ett annat alternativ.....

Ovido - Quiz & Flashcards