Alla inlägg under april 2008

Av P - 16 april 2008 08:55

Det är tufft att vara timvikarie, man vet inte vad som ska hända om man inte har planerat in jobb. Just nu får jag bara 2 timmars pass i "lillklassen" för att ordinarie är halv/deltidssjukskriven och då vill hon inte vara borta hela dagar utan halva dagar, vilket gör att jag får ta några få timmar. Jag ville inte det här men just nu arbetar jag allt jag kan och på fredag har jag fått en heldag, vilket är toppen!

Men veckorna blir så hackade och jag får inte riktigt någon struktur i planeringen..vad jag ska göra med eleverna..Men jag har beslutat att inte göra en egen planering utan låta ordinarie göra det. Varför ska jag starta upp någonting nytt när jag inte vet om jag kan avsluta det?

Av P - 15 april 2008 05:41

Antingen är jag förkyld eller så är det pollen i luften som gör att jag är alldeles svullen i näsan och helt utslagen.

Igår efter jobbet skulle jag bara vila, men upptäckte att att jag hade sovit "bort" hela eftermidddan och kvällen vid halv tio snåret.Så det var bara att fortsätta snarka till halv sex nu på morgonen.

Måste kolla upp vilka medikamenter man kan äta när man är gravid och pollenallergiker........


Uppdatering: Det finns inga ickereceptbelagda allergitabletter att ta som gravid. Och allergitabletterna jag har hemma som är receptbelagda får jag inte heller ta. Måste forska vidare..........

Av P - 12 april 2008 21:08

Det spelar ingen roll om det är en pojke eller flicka som kommer ut..bara det är en bebis och inte ett troll. Fast jag skulle nog älska en trollunge lika mycket eller om det var en rymdvarelse för den delen.

Jag blir jätteledsen när folk säger "flickan" om bebisen som ligger i min mage..för jag får alltid höra att det är en flicka. Jag skulle nog vara lika ledsen om någon sa pojken hela tiden också.Är glad bara det kommer ut någonting, om det är en pojke eller flicka kvittar.

Nästa gång jag hör att det är en han eller hon så ryter jag..nej vrålar.

Spelar könet så stor roll?

Kan man "se" på magen om det är en pojke eller flicka?

Vill man veta innan den kommer ut?

Av P - 11 april 2008 19:17

Anna tyckte att min mage hade blivit större så jag var såklart tvungen att titta i spegeln så fort jag kom hem. Jomenvisst har dena blivit större! Kanske därför jag har ont i ryggen och är så trött...

Nu är det bara 9 veckor/2 månader tills ankomst, enligt uträkningar (11/6).

Tur att vagnen är bokad, vi har handlat lite kläder och lakan..nu är det bara säng, madrass, kudde och täcke som behövs inhandlas.

Kom just på att vi har inga leksaker och ingen barnvagnsleksak. Men det blir nog en sådan här:


     Filurer designade av Anna Hökerberg
Titta mer här och här

Av P - 10 april 2008 05:59

Vi var till barnmorskan igår, allt bra med bebis och järnvärdet börjar bli bättre också, skönt.

Av P - 8 april 2008 20:31

Nu är en trött J hemma efter sin långa resa. Skönt att han är tillbaka....


Av P - 7 april 2008 19:41

Rotade i byrålådan efter ett papper och där hittar jag en börs med 200 kr i. Öppnade sen det blåa plastiga kuvertet och gissa,  jag får betala lite över 600 kr till staten. Jag som nästan alltid får tillbaka skattepengar..nåja bara att betala och vara glad. 

Imorgon vid 14 tiden landar J och kommer äntligen hem!

Som jag har saknat honom...

Av P - 7 april 2008 03:31

Min gamla chef har fått sparken/kicken/foten/blivit av med jobbet. Jag visste innerst inne, när jag blev orättvist behandlad, att det kommer att slå tillbaka en dag..och nu har det hänt. Jag var tydligen inte den enda som blivit behandlad på detta sätt, men det var inte orsaken till att jobbet nu är utannonserat utan något helt annat, något mer greppbart.

Det känns som en upprättelse utan att jag har fått en ursäkt, men nu vet alla att jag inte överdrev och att alla tårar och all frustration var sanna.

Nu börjar en tuff tid för denna chef, lån på villan och bilen ska betalas och framförallt ska denna person söka nytt jobb ( inte som chef får man hoppas) och det kommer bli svårt. Jag önskar lycka till i arbetssökandet och lämnar detta ordspråk.

”What goes around comes around” 
Ovido - Quiz & Flashcards