Alla inlägg under maj 2008

Av P - 8 maj 2008 12:01

Mycket riktigt, bebisen ligger med huvudet upp eller var det på sidan?

Roligt att få se ”spöket/zlatan” på ultraljudet, nu kunde man tydligt se ögon, näsa och mun och det fanns gott om fostervatten och den var kissnödig (som sin mamma).

Imorgon är det bäckenröntgen som gäller sen är det bara att traska till förlossningen och se vad som gäller..vända bebisen om bäckenet är lagom stort eller få en tid för kejsarsnitt.

Jag har iallafall packat väskan med kläder mm om det händer något i helgen, tydligen kan en vändning sätta igång förlossningen.

Efter sjukhusbesöket var jag och J och fikade i det vackra vädret innan han skulle till jobbet, jag gick på stan.

Köpte en alldeles för dyr mössa på Polarn och Pyret (brun/vit randig) och tre par strumpor på HM, så små och söta. Hittade också en randig filt på POP, den också brun/vit randig, men jag höll hårt i plånboken.

Igår satte jag ihop rullvagnen som ska vara i badrummet, så nu kan man fylla den med tvättlappar, blöjor mm och nu går tvättmaskinen på högtryck så att allt är tvättat och klart.

Bilder från Polarn och Pyret

Av P - 7 maj 2008 16:38

Fick visst lite "panik", så nu tvättar jag kläder och lakan till bebisen. Måste köpa strumpor och en mössa imorgon tror jag.

Av P - 7 maj 2008 15:35

Det är farligt att gå till barnmorskan nuförtiden, man får nämligen uppgifter som ska göras och tider som ska passas.

Imorgon ska jag på specialistmottagningen på sjukhuset, de ska försöka klura ut hur bebisen ligger och eventuellt vända den om det behövs.

Jag tror jag packar väskan ikväll så att den är klar ifall att....

Och på fredag är det bäckenröntgen som gäller.

Av P - 7 maj 2008 04:52

Nu har jag lagt ut nya smycken på hemsidan.

Välkommen in och kika på Annorlunda Smycken!

Av P - 7 maj 2008 04:40

I måndags var det sista föräldrakursen och vi pratade om vad som händer när barnet är fött. Prover som tas, sprutor de får och om amning. Jag hade vissa föreställningar om hur amning går till och det var helt fel. Barnmorskorna visade på en enorm tutte i tyg hur bebisen ska suga och det kan vara bra att veta så att det blir rätt. Jag borde ju veta hur det går till då jag intresserad har tittat på mina kompisar när de har ammat sina barn. Men det är ju en hel vetenskap tycker jag.

Efter kursen hade jag styrt upp att vi skulle äta lunch ihop och det var trevligt att prata utanför vårdcentralens väggar. Vi pratade om allt annat än bebisar (?!) , men lite bebissnack blev det ändå och när vi skildes åt så lovade vi att höras av snart för att fika och shoppa bebiskläder.


Jag vill att bebisen ska komma snart då jag har sammandragningar som heter duga och det är inte roligt att ha ont hela tiden. Magen är inte längre rund och fin utan den lutar åt ett håll och är stenhård, än så länge kickar ”spöket/zlatan” lite då och då.

Idag är det barnmorskebesök som gäller.

Av P - 4 maj 2008 16:17

Nu har Marie/Sirlig åkt hem efter en pärlhelg här hos oss. Trevligt sällskap och mycke pärlande har det blivit så jag ska uppdatera hemsidan här i veckan.

Tack Marie för en trevlig och kreativ helg, vi ses snart!

Av P - 4 maj 2008 05:22

Åh du kära vita tablett, varför har vi intre träffats förut? Du ger mig smärtstillande när det är som värst...

Sammandragningarna blir bara värre och värre och de kommer oftare och oftare just nu. Och min fina runda mage är en minne blott nu är den ser ut som en..., jag vet inte vad. Tror att "spöket/zlatan" ligger som en varmkorv längst magen just nu, ganska roligt.


Av P - 2 maj 2008 18:59

Idag har jag sovit bort hela dagen, med nöd och näppe kunde jag släpa mig till affären och köpa bröd och juice. Sen var det en tant som ville tränga sig före i kön och då blev jag lite sur så jag grymtade till litegrann. När jag väl skulle packa mina varor så stod det en karl på "min sida" där jag hade mina varor och först vägrade han att flytta på sig så jag sa URSÄKTA ganska högt men karl vägrade att flytta på sig. Jisses vad sur jag blev ! Ska det vara så himla svårt att flytta på sig och när man tillochmed ber om det?

Inte en bra dag att handla på....

Ovido - Quiz & Flashcards