Alla inlägg under augusti 2008

Av P - 16 augusti 2008 05:37

Jag visste att kroppen skulle förändras under graviditeten, att magen skulle växa och att brösten (hmm) skulle bli större. Under sommren har det varit okej, man har haft slappa kläder såsom kjolar och mysiga byxor, men jag måste erkänna att garderoben har fått en total utrensning då bla tröjor har blivit för tajta. Jag har aldrig under hela mitt liv haft viktproblem, men nu har jag det.INGA jeans i garderoben passar! Magen har blivit pösig och låren har blivit gigantiska! Provade byxor igår i hopp av att hitta ett par passande, men icke sa nicke det blev inga byxor. Jag har blivit TJOCK! Jag måste sluta äta fikabröd..det har blivit alldeles för många bullar i sommar....

Av P - 13 augusti 2008 06:06

Jisses vad tiden går fort! Vid den här tiden för 3 månader sen kom vi till förlossningen, och nu är lilla E jättestor!

När vi var hos mor och styvfar i stugan så var kusin T där och vi skulle på promenad, tyvärr så hade vi glömt vagnen hemma så kusinerna fick ligga skavfötter, men underbart är kort, lilla T fick sitta i bärsele och lillan fick ligga i vagnen.

Av P - 12 augusti 2008 10:01

Jag kan inte förstå att tvättkorgen ALLTID är full med kläder och handdukar.Nu håller jag på att tvätta Js underbara goluktande skogskläder som han haft en vecka på fjället.Kan inte förstå att strumpor kan lukta så vansinnit gott, måste vara en speciell odör som finns i vildmarken som har fastnat i ALLA kläder.

Sen har svärmor skickat en massa sängkläder till lilla E som också måste tvättas upp innan användning....

Av P - 11 augusti 2008 17:03

Tänk att bebiskräk kan lukta så surt, lillan kräktes i soffan så jag fick ladda tvättmaskinen ( tackålov att man har en i lägenheten) och nu ligger hon nöjt och sover..men hon får max sova 1 timme om hon ska kunna sova inatt.

Vi har varit och shoppat lite grejer till lillan idag, krok med sugproppar och en mobil från GRANIT (ska pyssla ihop en egen barnmobil) så att hon har och titta på när hon ligger på skötbädden.Jag tycker att vissa leksaker är så otroligt fula och sen har jag inte hittat en mobil som inte behöver borras fast i taket eller i väggen, jag kör med sugproppsvarianten i vårat kaklade badrum.Nu gäller det bara att det inte blir för tunga saker som ska hänga i den!

Av P - 11 augusti 2008 16:54

Nu har jag uppdaterat hemsidan med lite nya smycken!

Lite smakprov....

Av P - 11 augusti 2008 04:26

På söndagsmorgonen kom han hem, min älskade J. Jag och Lilla E var mycket glada över det och mycket trötta, så vi sov nästan hela dagen.

Av P - 9 augusti 2008 18:23

Detta samtal skedde igår.

Telefonen ringer och jag svarar..

Jag: Jaa...

Kille: Hej jag ringer från G*****net och jag söker P (mitt namn)

Jag:Nej hon är inte hemma.

Kille: Är varken mamma eller pappa hemma?

Jag:Nej, de är inte hemma.

Kille:Jaha, då får jag ringa en annan dag då.

Jag:Ja, det får du....


Haha! Detta är inte första gången detta händer.Ganska komiskt att de tar en 33 årig tjej som en liten flicka och nej..mina föräldrar bor inte här. Jag gillar inte telefonförsäljare över lag och jag funderar på att återigen fixa nummerpresentationstjänsten via mitt telefonbolag.

Av P - 9 augusti 2008 06:33

Mor och styvfar hämtade mig och lillan igår eftermiddag,vi åkte till min bror och hans familj på landet. Middag serverades sen åkte brorsan med sambo och lillgossen på motorcyckelträff och kvar blev vi. Jag blev supertrött så jag gick och lade mig för att vila en stund och det råkade bli tre underbara timmar som jag sov. Mor och styvfar tog hand om lilla E utan problem  och jag kunde slappna av. När jag vaknade vid 21 snåret så skjutsade styvfar hem oss och lillan somnade vid 01, TROTS att hon hade varit vaken sen tretiden.

Det var såå skönt att få sova några timmar, för jag var en trött mamma igår!

Ovido - Quiz & Flashcards