Alla inlägg under augusti 2008

Av P - 8 augusti 2008 10:01

Nu på morgonkvisten när lilla E sover så har jag tid att pyssla..Väntar bara på min stoora resväska som mor tog i bilen hit ner, för där ligger nästan ALLA pärlor.Tur att jag tog den lilla pyssellådan själv så att jag kan pyssla lite iallafall.

Har hittat en underbar kedja i sterlingsilver som jag nu pysslar med, blir en del fasta och avtagbara berlocker till dessa kedjor - fantasin är obegränsad HÄRLIGT!

Av P - 7 augusti 2008 06:51

Igår lyckades jag få i mig middag medans lillan satt på bordet i bilbarnsstolen och tittade på lampan.Åt så himla snabbt så jag fick superont i magen.Lillan somnade i sin stol PÅ bordet och jag lyckades kravla mig till soffan och slumrade en halvtimme. Sen försökte jag natta henne över en timme i sängen och misslyckades totalt....Upp och byta blöja och ge mat.Sen lade jag henne i vagnen och körde över en tröskel medans jag satt dubbelvikt på en stol, hon somnade och blev sovandes i vagenen i fyra timmar! Byta blöja och mer mat sen fick hon sova resten av natten brevid mig, näsa mot näsa som hon gillar.

Jag hade henne på bordet och lät henne sova i vagnen medans jag själv sov i en mysig säng.Nu på morgonen fick jag så dåligt samvetet över detta. Känner mig som en usel mamma som gör bara fel..som att ha henne på bordet och att jag dessutom somnade när hon satt där. Jag får väl trösta mig med att jag fick ett superstort leende när hon vaknade.

Av P - 6 augusti 2008 10:37

Mera tips och förslag på vad jag kan göra i hallen.

Nu ser det ut så här

*MALM byrå är inhandlad

*Kistan är målad vit

Tyget Gunvor från IKEA

Av P - 6 augusti 2008 07:42

Lillan sover efter en relativ orolig natt. Hon totalvägrade att sova vid halv nio snåret så hon satt i bilbarnstolen och tittade på TV med mig tills Morden i Midsomer var slut.Nej, nej inte sova bara jollra, skratta, äta, bli buren och gråta. Vid halv ett lade jag henne i barnvagnen och satte mig på en stol och körde fram och tillbaka över en tröskel - fram och tillbaka och hon somnade efter tio minuter! Jag hann själv sova två timmar innan jag blev väckt av att hon grät - mera mat sen somnade hon igen. I förrgår slocknade hon vid halv elva och det var skönt.

Lillan har gråtit fram till klockan två i stort sett VARJE NATT under semestern, men då har vi varit två som har kunnat avlasta.

Gråt mellan 20.00 och 02.00 VARJE kväll är INGEN hit.

Om jag ska hålla henne vaken på eftermiddagarna kan jag inte gå ut för då somnar hon innan vi ens lämnat huset sen blir hon så övertrött att inget är roligt inte ens när jag sjunger falskt för henne.

När det är som jobbigast på kvällarna brukar jag tänka att i morgon är en ny dag och att det kanske blir bättre nästa kväll.

Det är väl bara att acceptera - hon är pappas flicka och har därmed hans sovvanor - NATTUGGLA!

Av P - 5 augusti 2008 21:30

Alltid lika roligt och spännande när en ny säsong börjar, man kan redan nu börja planera för hösten och vinterns smycken. Många mörka färger men också inslag av ljusa pasteller ( som jag gillar)

Smaka på dessa färger:

Baking Chocolate

Green Tea

Sweet Paprika

Minty Fresh

Bild från Firemountaingems

Av P - 4 augusti 2008 20:52

Äntligen hemma!

Av P - 2 augusti 2008 13:48

Tänk så mycket saker jag har släpat med mig till norrland och nu måste allt packas ner. Jag tog med mig 5 (!?) par skor och en himla massa kläder (har inte ens använt hälften) Sen har jag tre väskor - skötväska, stor resväska samt en weekendbag plussa på en barnvagn och bilbarnstol på det så får man en himla massa packning.

Jag och lilla E åker till min mamma och styvfar idag och flyger hem på måndag eftermiddag/kväll. Det ska bli otroligt skönt att komma hem till eget bo - men också lite tråkigt då J inte kommer hem på ca 1-2 veckor (fiskeresa).Vi får roa oss på egen hand sen är det lite saker som måste göras bla tvätta kuddar och täcken sen ska jag ta itu med kylskåpet (som skulle ha städats innan lillans ankomst) och sist men inte minst ringa lite kompisar och bjuda på fika.

Mamma och styvfar ska bila ner till min bror så vi får väl hänga där också.

Imorgon är det Nolia i Piteå som hägrar...........

Vi ses om några dagar!

Av P - 2 augusti 2008 06:06

Av en slump träffade jag på en gammal kompis i Luleå igår.Jag har inte träffat henne på evigheter och än mindre pratat med henne på ett bra tag . Vi lovade iallafall att vi ska höras lite oftare - slå en signal eller maila.Jag fick också träffa hennes man som hon gifte sig med förra sommaren, så engelska fick pratas litegrann.

Tänk att Sverige är så litet och att Norrland också är det, att man kan stöta ihop med någon man inte sett på flera år bara så där. 

Ovido - Quiz & Flashcards